Racekattens
Huskatte Show

Dommerer

Poul Kiaerulf er mangeårig ejer og opdrætter af “norske skovkatte”. Poul har igennem årene været medlem af mentorrådet i vores landsforening: “Felis Danica”.

Han har også været med til at lave vores uddannelsesmoduler, som han også har været underviser på.
Sideløbende har Poul siddet i en årrække som formand i hovedklubben “Racekatten” og været medlem af selvsamme forenings udstillingsudvalg.

Poul gik for en del år siden igang med at læse til international kattedommer. Dette er grundet manglende tid, sat lidt på pause. Poul er grundet ovenstående vant til at håndtere mange forskellige katte, og forstår at tage det bedst mulige hensyn til netop din kats behov, så alle katte synes det er rart at være her idag.
Jan Krag har været med i vores katteorganitation “Felis Danica” i mange år. Jan har tidligere haft katte af racen: Norsk Skovkat, men har her i de seneste år, sammen med sin kone Charly opdrættet langhårede orientalere og siamesere.

Jan har været med i Felis Danicas avlsråd, og har sammen med Charly været mangeårig underviser i genetik på både Diplomopdrætterniveau og i alle vores hovedklubber. Desuden er han også genetikkonsulent i Racekatten.

Jan har erfaring med at dømme jeres katte, ved jævnligt at være dommer på hobbyudstililnger. Når Jan ikke er at finde på en udstilling med sine katte, eller i færd med at undervise om katte, ses han ofte i selskab med en “drage”, da drageflyvning er en af Jan’ andre store passioner.

Vi er sikre på, at Jan med sin store viden om katte, sit rolige væsen og skarpe blik, vil give både dig og din huskat en forhåbentlig rigtig god oplevelse her på udstillingen.